Aquest restaurant familiar va obrir les seves portes amb la il·lusió de complaure als clients. És un local còmode per a tot tipus de persones i amb un gènere de gran qualitat. La nostra filosofia és, sobretot, satisfer al client, amb tot el que això implica. Per aconseguir-ho, totes les persones que formen part de l’empresa, des de la primera fins a l’última, estem involucrats.

Al restaurant NOX oferim una extensa carta basada en la rica dieta mediterrània amb les seves respectives varietats. Treballem amb la il·lusió de convertir-nos en un local de referència a la ciutat, tant per als autòctons com per als turistes. Per això, ens regim per tres principis: hospitalitat, bon servei i bona cuina.

Hospitalitat

Tractem d’oferir al client un tracte càlid i acollidor que li faci sentir-se a gust. Però l’hospitalitat és una mica més senzill de sentir que d’explicar.

Bon servei

Per poder oferir un bon servei és bàsic tenir cura l’aparença del local, de les instal·lacions i del personal. Intentem donar al client el que espera de nosaltres. Actuem amb professionalitat, mantenint i actualitzant els nostres coneixements i habilitats.

Tractem als nostres clients amb respecte, consideració i simpatia. Procurem crear un entorn segur, tant per als comensals com per als treballadors.

Bona cuina

Intentem tenir cura amb l’elaboració dels nostres productes. Per això, fem servir el millor gènere del mercat. Aquestes són les claus per aconseguir que els nostres plats tradicionals i moderns siguin del gust de grans i petits.